Quiebus Startpagina

Quiebus Opleidingen in Nederland en BelgiŽ

Quiebus Licentie Hondenscholen

Quiebus Hondenscholen in Goirle, Tilburg en Den Haag

 
 


Kynologisch Centrum Quiebus geeft in Nederland de opleidingen voor Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut.

KYNOLOGISCH INSTRUCTEUR
Een Kynologisch Instructeur helpt hondeneigenaren inzicht te krijgen in het gedrag van hun hond en natuurlijk in het gedrag van honden in het algemeen. De Kynologisch Instructeur is opgeleid om eigenaren te begeleiden met de opvoeding van hun hond. Ook al wordt het vak instructeur vaak hobbymatig uitgevoerd, de opleiding is professioneel. Dit omdat er een grote verantwoordelijkheid ligt bij de instructeur, niet juiste adviezen kunnen leiden tot enorme problemen waar zowel de eigenaar als de hond de dupe van zijn.

KYNOLOGISCH GEDRAGSTHERAPEUT
Een Kynologisch Gedragstherapeut helpt hondeneigenaren bij het oplossen van ongewenst gedrag van hun hond. U zult leren om een diagnose te stellen en aan de hand daarvan een therapie op maat te maken. Wij leiden u op om de oorzaak van het probleem te achterhalen en het ook werkelijk op te lossen. Het spreekt vanzelf dat de Kynologisch Gedragstherapeut een grote verantwoordelijkheid heeft en dus ook hier geldt een professionele opleiding. Dit betekent dus niet alleen theorie en misschien een hond met probleemgedrag naar een opleidingslocatie laten komen maar u gaat, na een gedegen theoretische opleiding, met een praktijkbegeleider mee op huisbezoek bij mensen die een hond hebben met ongewenst gedrag. Dit is namelijk de plaats waar het probleem zich voordoet en waar het dus opgelost dient te worden.

Er worden jaarlijks bijscholingen gegeven voor de Gevorderd Kynologisch Instructeur en voor de Kynologisch Gedragstherapeut, hiervan ontvangt u een bewijs van deelname.

wilt u meer informatie klik dan hier: Opleidingen hondengedrag